-- Kendime Meydan Okuma Serileri, Yazılar

Challenge: 30 gün boyunca saat 5′te uyanmak – 1. gün

Bugün 30 gün boyunca 5’te uyanma tecrübemin ilk günü. Normalde de geç yattığım için dün gece 3 saat uyuyabildim. Sabah uyanırken, challenge denememin ilk günü heyecanından mıdır bilmiyorum zorluk yaşamadım, alarmın ilk çalışında uyanabildim. Dersimin başlamasına 4 buçuk saat vardı. Zaten gün boyu dersim olacağı için, bu sabahı yeni başladığım programlama kitabına ayırdım. Kitaptaki yaklaşık 1 hafta katettiğim yolu, 2 saat içinde katetmem inanılmazdı. Asıl inanılmaz olan ikinci şey ise uzun zamandır yapmadığım güzel bir kahvaltıyla güne başlamak oldu.

Okulda ilk derse girerken, öğle arasından sonraki ilk derse gelmiş gibi hissediyordum. Her zamanki gibi zemin dersleri öncesi nescafe içtiğim için uykum gelmedi. Saat 5 gibi okuldan ayrılırken biraz havada uçuyor gibi hissetsem de bu eşik noktasını geçince her şey normale döndü.

Şu anda saat 22:00, bugün aklımda olan bir çok küçük şeyi yaparak aradan çıkardım. Gözlerimde biraz kanlanma var, ama çok uykulu hissetmiyorum. 1-2 saat sonra yatmayı planlıyorum. Yarın dersim olmamasına rağmen 5’te uyanacağım, yarın benim için dünyanın en uzun günü olabilir.


Challenge: 30 gün boyunca saat 5’te uyanmak Serisi

<< Giriş Yazısı 1. Gün 6. Gün Sonuç Yazısı >>

Bloga e-posta ile abone ol

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Bir Cevap Yazın