-- Kendime Meydan Okuma Serileri, Yazılar

Kendime Meydan Okuma: KoşYaz Maratonu

İşler güçler koşturmaca derken uzun zamandır bloga hak ettiği zamanı ayıramadım. Bu süreçte sadece aklıma gelen yazıların konusunu not edebildim. Yazılması gereken yazıların sayısın artması ise bende daha büyük bir atalete sebep oldu ve yeniden başlamakta zorlandım. Şimdi buna bir dur demenin zamanı geldi. Geçmişte düzenlediğim Kendime Meydan Okuma (KMO) serilerine bir yenisi ekleniyor. İstanbul maratonu hazırlıkları ve yeni yazı üretme çalışmalarını birleştirerek kendime yeniden meydan okuyorum. KoşYaz Maratonu başlıyor.

Geçen sene İstanbul Maratonunda burs fonu yararına 10 km koşmuştum. O koşuyla ilgili detayları İstanbul Maratonunda Burs Fonu Yararına Koşuyorum yazısında yazmıştım. Bu sene 15 km yarışına kayıt oldum ve 1,5 aydan fazla sürem var. Daha düzenli ve yoğun bir antrenman ile iyi bir derece yapmayı düşünüyorum. Koşu antrenmanlarını yaparken bir taraftan da aklımdaki blog yazılarının da tamamlamak istiyorum. Bunun için şöyle bir hedefim var:

40 gün 20 koşu 10 yazı.

Süreç 40 gün sürecek. Her 2 koşu antrenmanı sonrası 1 blog yazısı yazacağım. Bunu KoşYaz maratonu olarak isimlendirdim. Bu şekilde üretkenliği artırmayı ve koşu antrenmanlarındaki disiplini de sağlamayı hedefliyorum. Yazı konuları maratona ilgili değil tabi ki. Hayat kolaylaştırıcı ve düzenleyici pek çok araç ve yöntem keşfettim bunları sizinle paylaşacağım. Bu süreçte 10 yazıdan bağımsız olarak süreç bilgilendirme yazıları yazarım.

39. İstanbul Maratonu 12 Kasım 2017’de koşulacak. İnternetten kayıtlar ise 30 eylül tarihinde sona eriyor. Challenge’a katılmak isteyen olursa beklerim 🙂

http://www.istanbulmarathon.org/

Umarım başarılı bir meydan okuma serisi olur.

Sevgiyle kalın,
ABE

Kendime Meydan Okuma: KoşYaz Maratonu

Giriş Yazısı Bitişe 3 Hafta Kala Bitişe Saatler Kala Sonuç Yazısı >>

Bloga e-posta ile abone ol

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Bir Cevap Yazın